• Käsityönä
  • Gluteeniton
  • Premium Tšekki
  • Vegaani

PANIMOMME

Vahvat oluenpanoperinteet linnan muurien suojassa

CELIA is proud to be brewed by the Žatecky brewery located in the historic Czech town Žatec. Brewing in the Žatec town dates back as far as 1004 but by the end of the 18th century, the original Žatec breweries were not able to cover the full market demand for beer so a new brewery was built in 1797. The CELIA brewery’s cornerstone was laid on 20 June 1798 on the site of a royal castle. After two years of construction, brewing began on 26 July 1800 and the brewery produced 840 kegs containing 4,200,000 litres of beer. 


This history and heritage still remains part of the CELIA brewing process today and its the traditional methods such as manual controls and hops which are still dosed by hand that keep CELIA a geniune hand crafted brew today.

Miten laadukas pils oluemme pannaan?

Maltaan sekoitus

Lisäämme maltaan 120 hehtolitran kuparisiin mäskipannuihin (jotka piilotettiin Saksan armeijalta paikalliseen peltoon toisen maailmansodan aikana)

Mäskin kuumennus

Siirrämme mäskin pannuista toiseen ja sitä kuumennetaan kunnes sokeroituminen alkaa

Mäskin siirto

Mäski siivilöidään vierteeksi ja se saa levätä 20 minuuttia

Viilennys ja käyminen

Perinteisissä avoimissa tankeissa CELIAn annetaan käydä 14 päivää jolla taataan luonnollinen hiilihapottuminen

Saaz humalan lisäys

Maailman ainoa suojeltu humalalajike lisätään ja seosta keitetään 3 tuntia

Suodatus

Suodatettu vierre pumpataan käymisastioihin

Lager linnan muurien suojassa

CELIA pumpataan lepäämään tankkeihin syvämmällä maan alla oleviin kellareihin jotka uudelleen rakennettiin vuonna 1863

Toinen suodatus

21-25 päivän varastoinnin jälkeen tehdään toinen suodatus

Pullotus ja nauttimaan

Pullotuslinjastomme on moderni ja se takaa täydellisen lopputuotteen suoraan kuluttajalle
X
- Enter Your Location -
- or -