• Käsityönä
  • Gluteeniton
  • Premium Tšekki
  • Vegaani

TŠEKKILÄINEN LUOMU LAGER OLUT

Joka on myös gluteeniton!

Gluteenin poisto

Patentoitu gluteeninpoistoprosessimme antaa ELISAn testeissä arvon <5 osaa per miljoona.

Vegaaninen

Erityisen silikonisen suodatuskaluston vuoksi CELIA on myös vegaaneille sopiva olut

Luonnollisesti hiilihapotettu

CELIAn tuotannon aikana ei lisätä ylimääräistä hiilidioksidia. Käyminen 14 päivän ajan avoimissa astioissa takaa luonnollisen hapottumisen.

Perinteisin menetelmin pantu olut

Perinteisin menetelmin pantu olut 1300-luvulta peräisin olevan linnan muurien suojassa. Valmistuksessa käytetty vain paikallista lähdevettä, luomu Saaz humalaa ja luomu ohramallasta.

139 Kcal per pullo

Ravintoarvo per 100ml: Energiaa 176kJ/42 Kcal; Rasvaa 0g; josta tyydyttynyttä 0g; Hiilihydraatit 4.5g; josta sokereita 3.0g; Proteiinia 0.25g; Suolaa 0g

100% luomutuote jonka valmistuksessa käytetty vain kolmea ainesosaa, CELIA Organic laadukas käsityöolut joka maistuu vaativimmallekin lager oluen ystävälle.

CELIA on #Brewedforfood

bushell_celia_smiths_img_2524

Nauti oluen puhtaasta ja raikkaasta mausta, jossa yhdistyy Moravian maltaiden ja Saaz humalan tuoma pehmeä katkeruus, sitruksisuus ja hedelmäisyys. CELIA Luomu sopii mainiosti grillatun yrteillä maustetun kanan, grilatun lihan, merenelävien ja kalan seuraksi.

“Kukkaisen hedelmäinen ja sitruksinen maku on omiaan tuoreiden merenelävien ja kalaruokien kanssa” – Martin Vozar, keittiömestari, Žatec

Nautitaan jääkylmänä 2°C - 3°C