• Käsityönä
  • Gluteeniton
  • Premium Tšekki
  • Vegaani

ENTÄPÄ GLUTEENI?

CELIA sopii keliaakikoille- Hurraa!!!

Ollakseen aito olut alkuperäisen Saksalaisen Reinheitsgebot lain mukaan : ainoat ainesosat jota oluen valmistuksessa saa käyttää ovat vesi, ohramallas ja humala. Jos mallas poistetaan siitä tulee hiilihapotettu juoma, ei olut. CELIA on ylpeästi gluteeniton ja tarjoaa sekä luomun että tumman version.

MIKSI CELIA ON GLUTEENITON?

Halusimme gluteenin poistamalla luoda raikkaan ja täyteläisen oluen joka sopii kaikille oluen ystäville. Vuosien tutkimustyön jälkeen CELIA tiimi löysi entsyymin, joka sitoo gluteenin oluen käymisprosessin aikana linnan kellareissa. Kun olut ajetaan innovatiivisen silikonisen suodatuslaitteistomme läpi, CELIA sisältää gluteenia alle 0,5mg per 100ml.

Patentoitu gluteeninpoisto menetelmä mahdollistaa panimon käyttää vain parhaita paikallisia raaka-aineita ja takaa että ylimääräisiä ainesosia ei tarvita gluteenin poistamiseksi CELIAsta. Näin saadaan erityisen maukkaita oluita ilman kompromisseja. CELIA on käsityötuote sen tullessa ulos panimostamme. Humala annostellaan manuaalisesti käsin valmistuksen aikana ja se nimenomaan antaa käsityöleiman itse tuotteelle.

Haluamme vain täydellisyyttä, mikset sinäkin?